Electro fitness

Wilt u gezond, sportief, fit, en strak zijn?

Hier is de oplossing:
20 minuten Elektro fitness training en dit slechts 1 à 2 maal per week!
Bent u een drukke zakenman, advocaat, leerkracht, postbode, mama, secretaresse, …
ongeacht uw leeftijd, geslacht, gewicht, nationaliteit of beroep.

Electro fitness kan iedereen!
Be Fit in 20 minutes!

20 minuten E-Fit heeft meer resultaat dan 90 minuten intensieve fitness

Start nu

Met één Elektro fitness sessie van 20 minuten krijgt u het trainingseffect van 90 minuten intensieve fitness. De E.M.S technologie zorgt ervoor dat uw spieren samentrekken. Langer trainen is niet nodig, aangezien we zeer intens en ook de dieperliggende spieren (tevens ook de meest verwaarloosde spieren) efficiënt kunnen trainen.

Door de combinatie van de EMS training en de oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht krijgt u 36 000 spiercontracties op 10 grote spiergroepen:

We activeren even snel de trage als de snelle spiervezels, wat bij een klassieke training niet mogelijk is.

Sixpack

Met de trainingprogramma’s van de virtual trainer heeft u keuzes uit verschillende levels. Bent u al goed getraind of heeft u totaal nog geen conditie? Geen probleem!

De verschillende levels met buikspieroefeningen in dit uitgedokterd systeem zorgen ervoor dat u snel resultaat boekt om buikspieren doeltreffend te trainen, zonder een overbelasting in de rug te krijgen!

Met deze training dragen we ook zorg voor de rugspieren. Goodbye pijnlijke, verzwakte rug!

doelgerichte spieropbouw of een sexy lichaam

U kan met E.M.S. training uw gewenste spiervolume verkrijgen en behouden, zonder extreme inspanningen. De Electro fitness krachttraining is gelijkaardig aan gewone krachttraining omdat we hier ook focussen op doelgerichte spieropbouw.

Spierversteviging tijdens de training leidt naar spierhypertrofie. Doordat u rechtstreeks op de spieren werkt, worden uw gewrichten ontlast. .

Cardio training

Geen zin in oefeningen? Heeft u meer interesse in een cardio training? Dan kan u met de elektro fitness cardio uw spierkracht, uw snelheid en uw reactievermogen verhogen.