Figuurcorrectie

Droomt u van een perfect strak lichaam? E-body maakt uw dromen waar!
Met dit snelle en efficiënte trainingsprogramma voor figuurcorrectie werkt u een buikje, love handles, cellulitis of babykilo’s weg in slechts 2x20 minuten per week!

Electro fitness stuurt impulsen naar uw spieren, vetcellen, bindweefsel & huid en vervangt zo 4 behandelingen:

Met dit allround programma voor figuurcorrectie boost u uw metabolisme, verbrandt u calorieën, verstevigt u uw huid en versterkt u uw spieren. Terwijl u met een ‘gewone’ training maar 30% van uw spiervezels stimuleert, is dit meer dan 90% met elctro fitness! Het programma sluit af met een lymfedrainage die uw vetzuren afvoert en het lichaam ontzuurt. Het resultaat? Een strakker, slanker lichaam zonder cellulitis.

Zeg maar dag tegen cellulitis

Vraag meer info

Behalve een buikje en love handles, kan u ook cellulitis aanpakken met elektro fitness. Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opéénstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken. Elektro fitness bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs uw metabolisme boosten. Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Al na enkele sessies ziet u resultaat!

Platte buik, slanke taille & heupen

Een platte buik bereikt u door combinatie van doelgerichte diepte-E.M.S.impulsen gecombineerd met ons vetverbrandingsprogramma. De programma’s worden stap voor stap opgebouwd.

​Geen fan van sporten? Met de Electro fitness beauty & Slim werken we passief naar spierversteviging. In combinatie met de infrarood ervaart u een aangename vetverbranding.

After baby

Wilt u zo snel mogelijk uw figuur terug na uw zwangerschap?

Een dieet is dan niet voldoende. Het is ook noodzakelijk dit te combineren met aangepaste oefeningen. De Electro fitness is hiervoor ideaal. U verstevigt niet enkel de dieperliggende, verzwakte buikspieren, de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel. Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, wordt uw huid ook terug strakker. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben!