After baby

After baby

Elk lichaam reageert anders op een zwangerschap. Na de bevalling is het voor sommige vrouwen gemakkelijk om af te vallen, terwijl andere hard moeten werken om te vermageren.

Babykilo's

Het grootste deel van het gewicht dat erbij komt, is van het gewicht van de baby zelf, het extra bloed, de voedende placenta en het vruchtwater. De rest van het gewicht komt van uw eigen lichaam. Naast het ophouden van vocht, krijgt u ook een vetlaagje als reserve voor uw baby.

Tijdens de bevalling zult u al heel wat vermageren. Het hangt er natuurlijk ook van af hoeveel u precies bent bijgekomen tijdens de zwangerschap.

Figuurcorrectie

E Body biedt de oplossing om uw figuur zo snel mogelijk terug te krijgen na uw zwangerschap! Om terug een strak lichaam te verkrijgen, werken wij met een snel en efficiënt trainingsprogramma voor figuurcorrectie: electro fitness.

Met een dieet alleen zal het moeilijk lukken. Het is essentieel om dit te combineren met aangepaste oefeningen. Naast gratis voedingsadvies bieden wij ook individuele begeleiding. Met electro fitness hoeft u slecht 2 x 20 minuten per week te trainen om te vermageren. Naast het verstevigen van dieperliggende, verzwakte buik- en bekkenbodemspieren, versterkt u ook het bindweefsel. Bovendien zal uw lichaam strakker worden dankzij de extra aanmaak van collageen en elastine.

Heeft u moeite om de overgebleven babykilo’s kwijt te geraken? Of zijn er meer kilo’s blijven plakken dan u had gedacht?
Contacteer mij voor meer informatie of een gratis proefsessie. Bel: 0472/49 27 86.